Lisa Maternity Nurse

De eerste week van een jong gezin kan heel overweldigend zijn en tegelijkertijd is de best mogelijke start van groot belang. Ik zorg in de kraamweek voor harmonie en hoop ouders zo goed mogelijk op weg te helpen zelfstandig, zelfverzekerd en kundig voor hun baby te leren zorgen.
Ik leer ouders over de ontwikkeling van hun baby en alles wat ze moeten weten met betrekking tot de verzorging.

Ik voer dagelijks medische controles uit bij moeder en kind. Ik begeleid en assisteer bij de (borst)voeding en ik zorg voor ontspanning zodat het nieuwe gezin elkaar kan leren kennen, aan elkaar kan hechten en zo optimaal van elkaar kan genieten.

Geen kraamweek is hetzelfde, de mogelijkheden en jouw individuele behoeften en wensen bespreek ik graag met je tijdens de intake.

Aanvullend consult


Heb je voor de geboorte nog veel vragen neem dan contact op voor een prenataal consult. Typische onderwerpen voor een dergelijk consult kunnen betrekking hebben op de praktische voorbereidingen in huis, de baby kamer, vragen over de geboorte, angsten of bezorgdheid omtrent de geboorte of andere vragen die je graag beantwoordt wil hebben voor de geboorte.

Soms komen er juist na de kraamweek nog nieuwe vragen op nadat je er een paar dagen alleen voor hebt gestaan. In zo’n geval is een postnataal consult net even dat extra moment dat je nodig hebt om je zelfverzekerd te voelen als jonge ouder. Typische onderwerpen voor een dergelijk consult zouden kunnen zijn: slaap patronen, voedingspatronen, groei van de baby volgen of andere onderwerpen die jou gerust zullen stellen.